Ohjeita traktaattien tulostukseen

Voit joko tulostaa traktaatit kotitulostimella tai kopioliikkeessä. Yhdellä A4 – paperilla on pääsääntöisesti 4 traktaattia, joten ne täytyy leikata 4 osaan joko saksilla tai paperileikkurilla. Kopioliikkeessä voi olla myös leikkauspalvelu. Tulostus kannattaa tehdä PDF-tiedostosta, ja myös kopioliikkeet usein vaativat materiaalin PDF-muotoisena.

Jos haluat tehdä muutoksia traktaatteihin (esim. nettisivu-osoite tai paikallisseurakuntasi katuosoite), on ohessa myös tekstinkäsittelydokumentit (.odt), joista PDF-tiedostot on koostettu. Kun olet tehnyt muutokset voit muuttaa muuttamasi dokumentit PDF-muotoisiksi LibreOffice-sovelluksella valikosta File -> Export as PDF…

Jos asut Turussa tai haluat tulostaa ja jakaa traktaatteja sellaisenaan kuin ne on, ei muutoksia tarvita vaan voit ladata ja tulostaa suoraan tällä sivulla olevat PDF-tiedostot.

Ps. Jos katsot selaimen sisällä tiedostoja ja/tai reunukset ei tulostu oikein niin kokeile printterin asetuksista ’fit to printable area’ tai lataa pdf tiedosto koneelle ja käytä Adobe Acrobat Reader-ohjelmaa niiden katseluun/tulostukseen. Jos ei auta niin marginaalit täytyy käsin muuttaa tulostimeesi soveltuvaksi tai hommata laser-printteri.