Raamattu

Luettavat / tallennettavat Raamatun -käännökset löydät täältä: https://jeesusonherraturku.wordpress.com/ladattavat-raamatun-kaannokset/

Ääniraamattu (1938): https://jeesusonherraturku.wordpress.com/aaniraamattu/

Hyviä suomenkielisiä Raamatun käännöksiä ovat mm. 1933/38, Raamattu Kansalle, 1776 Biblia. Englanninkielisistä mm. KJV – versio on hyvä.

Emme suosittele vuosien 1992 ja 2020 käännöksiä.

Väärentämätön Jumalan Sana on kallisarvoista.

Raamatun lukemisen merkityksestä.

”Usko tulee siis kuulemisesta mutta kuuleminen Kristuksen sanan kautta.” Room. 10:17

”Koko Raamattu on syntynyt Jumalan Hengen vaikutuksesta, ja se on hyödyllinen opetukseksi, nuhteeksi, ojennukseksi ja kasvatukseksi vanhurskaudessa.”2 Tim. 3:16.

Jeesus opetti Raamatun lukemisesta mm. näin: ”On kirjoitettu: ’Ei ihminen elä ainoastaan leivästä, vaan jokaisesta sanasta, joka lähtee Jumalan suusta.`”  Matt. 4:4. Tämä merkitsee, että Raamatun lukemisen kautta Pyhä Henki saa avattua ihmisen sisimmän olemuksen ja johtaa sinne uuden Elämän. Se on Jeesuksen ylösnousemuselämää. Raamatun sana on ravintoa sisäiselle ihmiselle. Mutta sen lukeminen vahvistaa myös ymmärryksen tasoa. Näin Raamattu synnyttää ja ylläpitää ihmisen hengellistä elämää.


Lue Raamattua rukoillen. Pyydä ääneen rukoillen, että Jumala avaa ymmärryksen käsittämään lukemaasi. Rukoile aina Jeesuksen nimessä. Kol. 3:17.
1 Tim. 4:13.


Siunausta Raamatun lukemiseen.