Oletko käynyt ennustajalla?

Jos joku on ollut tekemisissä horoskooppien, spiritismin, joogan, halloween-pelien, kauhuelokuvien, idän oppien yms. kanssa niin hän on avannut yhteyden pimeyden henkivaltoihin. Sellaiset harrastukset eivät ole harmittomia, vaan ne eksyttävät ja syöksevät sinut turmioon!
Jeesus Kristus kärsi syntiemme tähden ja nousi ylös kuolleista, ja vallat ja voimat on Hänen valtaansa alistetut. Hänen sovintoverensä ansio vapauttaa sinut demonien valtapiiristä. Jeesus on paras sielujemme hoitaja ja parantaja. Hän tietää mitä ihmisessä on ja mitä kukin tarvitsee. Tulemalla Jeesuksen luokse saat vapauden ja iankaikkisen Elämän! ”mutta hän on haavoitettu meidän rikkomustemme tähden, runneltu meidän pahain tekojemme tähden. Rangaistus oli hänen päällänsä, että meillä rauha olisi” Jes. 53:8.