Rikkauden houkutukset

Jeesus tahtoo antaa syntisi anteeksi. Jumalalla on paljon hyvää annettavana. Hän on rikas antaja kaikille, jotka huutavat häntä avuksi. ”Sillä jokainen, joka huutaa avuksi Herran nimeä, pelastuu.” Room. 10:13

Maailmallisten rikkauksien petolliset houkutukset ja kaikenlaiset himot vievät ihmisen turmioon ja kärsimykseen. Usein tiedämme jo etukäteen, että maallinen omaisuus ei tee autuaaksi. ”Mitä se hyödyttää ihmistä, vaikka hän voittaisi omakseen koko maailman mutta saisi sielulleen vahingon?” Markus 8:36

Rahanhimo on kaiken pahan juuri. Mitä Jeesus sanoi mammonan palvelemisesta? ”Ei kukaan voi palvella kahta herraa, sillä hän joko vihaa toista ja rakastaa toista tai on uskollinen toiselle ja halveksii toista. Ette voi palvella sekä Jumalaa että mammonaa.” Matteus 6:24

Jeesus sanoi, että joka uskoo Häneen, sillä on iankaikkinen elämä. Jeesus kantoi syntivelkamme kun hän kuoli syntiemme tähden ristillä ja sen jälkeen Hän nousi ylös Taivaaseen.

Johannes 3:16 ”Sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut, että hän antoi ainutsyntyisen Poikansa, ettei yksikään, joka häneen uskoo, joutuisi kadotukseen, vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä.”

Jumala on ylpeitä vastaan, mutta nöyrille hän antaa armon. Älä siis menetä toivoasi, vaan lähesty Herraa rukoillen niin saat varmasti avun oikeaan aikaan.

Joel 2:13 “Repäiskää rikki sydämenne, älkää vaatteitanne, palatkaa Herran, teidän Jumalanne, luo. Hän on armahtava ja laupias, pitkämielinen ja hyvin armollinen, ja hän katuu pahaa.”

Tässä on lyhyt rukous.

”Herra Jeesus, ole minulle syntiselle armollinen. Auta uskomaan ja luottamaan Sinuun. Kiitos kaikesta mitä olet tehnyt minun ja perheeni hyväksi. Aamen. ”