TERVETULOA

Nimi on Jeesus. Sivuston kirjoitukset, puheet ja videot sekä kuvat ohjaavat sinua sisälle aitoon alkuperäiseen kristinuskoon, siihen aikaan, jolloin kirkkoja yms. uskonsuuntia ei vielä ollut. Ristillä perustettu Jumalan seurakunta oli kaikilla paikkakunnilla yksi, vain uskoon tulleista ja sen jälkeen kasteella käyneistä koostuva ihmisten joukko. He eivät yrittäneet kristillistää synnin vallassa olevaa maailmaa, vaan tahtoivat auttaa ihmiset yksilöinä löytämään Pelastajansa Jeesuksen, joka sovitti syntimme sijaisuhrillaan Golgatan ristillä. ”Monilla muillakin sanoilla hän todisti vakuuttavasti, ja hän kehotti heitä sanoen: ”Antakaa pelastaa itsenne tästä kierosta sukupolvesta.”” Apt. 2:40. Samoin toimimme edelleen.

”Mutta kaikille, jotka ottivat hänet vastaan, hän antoi oikeuden tulla Jumalan lapsiksi, niille, jotka uskovat hänen nimeensä.” Johannes 1:12

Katso kuvasta ristiä, joka johtaa kuilun yli pimeydestä uuden elämän valkeuteen.

Pyhä Henki tahtoo johdattaa sinut raamatullisen yhteysperiaatteen pohjalle toimivaan uskoon, jossa toimimme ilman hajaannusta aiheuttavia uskontojen nimikylttejä. Emme siis opeta ”kristittyjen yhteyttä yli seurakuntarajojen”, vaan yhteyttä ilman rajoja, rajatonta yhteyttä. Se on Jumalan tahto.

Tahdomme yhdessä Jumalan kanssa, että tulet uskoon ja otat vastaan voiman lopettaa syntielämäsi. ”Mitä me siis sanomme? Onko meidän pysyttävä synnissä, jotta armo tulisi suureksi? Ei tietenkään. Kuinka me, jotka olemme kuolleet synnille, vielä eläisimme siinä?” Room. 6. 1-2. Seuraava askel on, että tulet kasteelle ja mukaan tähän Raamatun mukaiseen yhteyteen. Jos olet jo uskossa ja saanut tehtävän Jumalalta, voit alkaa tehdä sitä seurakuntayhteydessä. Jumalan työ tarvitsee Sinua! ”Mutta ole sinä raitis kaikessa, kärsi vaivaa, tee evankelistan työ ja hoida palvelutehtäväsi täydellisesti.” 2 Tim. 4:5.

Haluaisitko Sinä tulla mukaan Jumalan työhön Turussa tai muualla. Tervetuloa! Voimme siunata Sinut Jumalan työhön, vaikka et asuisikaan Turussa. Ota yhteyttä.

Siunausta sinulle rakkaan Jeesuksen Kristuksen Nimessä ja Hänen sovintoverensä armossa.