Vapaudu uskonnoista!

Sinun on turha miettiä, mikä uskonto olisi oikea ja sinulle sopiva! Et tarvitse ollenkaan uskontoa, vaan suhteesi Jeesukseen ratkaisee pääsysi Taivaaseen. Hän sovitti syntisi Golgatan ristillä 2000 vuotta sitten.
– Jeesus kärsi, vuodatti viattoman verensä ja kuoli sijaisuhrina meidän syntisyytemme sovitukseksi: ”Rangaistus oli Hänen päällänsä, että meillä rauha olisi..” Jes. 53:8. Kuolemansa jälkeen Jeesus Kristus nousi ylös kuolleista. Hän on siis elävä Henkilö, ei pelkkä uskonnollinen ideologia. Voit omin sanoin pyytää Häneltä syntisi anteeksi. Ja Hän lupaa näin: ”Sitä, joka minun tyköni tulee, minä en heitä ulos!” Joh. 6:37.
Tervetuloa kristittyjen Yhteyspaikkaan!
– su 16.00 hengellinen kokous
– ke 14.00 .. avoimien ovien iltapäivä
– la 14.00 raamattupiiri. Maariankatu 2. Turku (Puutorin vieressä).